ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Ο Αθανάσιος Κατσαρός αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο «st Kliment ohridski» της Σόφιας. Συνέχισε τις σπουδές του και απέκτησε Master’s Degree στο Διεθνές Δίκαιο. Επέστρεψε στην Ελλάδα και έλαβε αντίστοιχες ισοτιμίες από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Άρχισε την καριέρα του στην δικηγορική εταιρεία Πατσατζή-Τζαμτζή δικηγορική εταιρεία, στην οποία εργάστηκε ως δικηγόρος για εννέα χρόνια παρέχοντας νομική υποστήριξη σε διεθνή βάση πελατών, άλλοτε απευθείας και άλλοτε σε συνεργασία με αλλοδαπά δικηγορικά γραφεία. Είναι τώρα δικηγόρος στο δικηγορικό γραφείο ACE Lawyers. Έχει αποκτήσει εμπειρία στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο, Εταιρικό & Τραπεζικό Δίκαιο και Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2006.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Ο Χαράλαμπος Καραμπάτσος φοίτησε στο Πανεπιστήμιο «st Kliment ohridski» της Σόφιας. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές και απέκτησε Master’s Degree στο Διεθνές Δίκαιο. Άρχισε την καριέρα του ξεκινώντας το δικό του δικηγορικό γραφείο. Σήμερα είναι δικηγόρος στο δικηγορικό γραφείο ACE Lawyers.  Αντικείμενο της δραστηριότητάς του είναι το εταιρικό δίκαιο και το εργατικό δίκαιο. Η διεθνής εμπειρία του, καθώς και η εξειδίκευσή του στο Δίκαιο Αλλοδαπών και Μετανάστευσης τον κάνουν ιδιαίτερα χρήσιμο για τους πελάτες που χρειάζονται  νομική καθοδήγηση σε θέματα κληρονομικού και μεταναστευτικού δικαίου. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2006.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Ο Ευάγγελος Παππάς αποφοίτησε από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο το έτος 2009. Άρχισε την καριέρα του στην δικηγορική εταιρεία Πατσατζή-Τζαμτζή στην οποία εργάστηκε για τέσσερα χρόνια αρχικά ως ασκούμενος και στη συνέχεια ως δικηγόρος. Είναι τώρα δικηγόρος στο δικηγορικό γραφείο ACE Lawyers. Οι κύριοι τομείς ενασχόλησής του είναι το Διοκητικό Δίκαιο, οι Δημόσιες Προμήθιες, το Φαρμακευτικό Δίκαιο καθώς και επίλυση οποιουδήποτε τύπου Αστικών Διαφορών. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2011.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε έγκυρα για όλα τα θέματα της δικαιοσύνης

Επικοινωνία

Δικηγορικό Γραφείο ACE LAWYERS
Καραμπάτσος - Κατσαρός - Παππάς
Σίνα 28, Κολωνάκι Αθήνα
Tηλ: 2103303400
Fax: 2103303394
Email: info@acelawyers.gr